13/07/2020

KM Manufaktur

KM Manufaktur podrazumeva pojedinačne, ručno rađene dorade enterijera vozila posebne vrste. Kompanija sa sedištem u Murru u Nemačkoj više od 30 godina zalaže se za inovativni razvoj i kvalitet u oblasti individualnih enterijera vozila.

KM Manufaktur

KM Manufaktur započeo je 1984. godine kao radionica enterijera vozila isključivo za brend AMG. Područja razvoja i proizvodnje enterijera od finog drveta za rastezljive limuzine i specijalna vozila brzo su postala fokus kompanije.

Stalne inovacije u skladu sa tržištem, kao što su prvi plemeniti volan od drveta sa vazdušnim jastukom ili elektronski volan sa displejom za trke, učinili su KM Manufaktur kvalifikovanim partnerom i tehnički zrelim proizvođačem specijalnih serijskih proizvoda u automobilskoj industriji.

Danas međunarodno pozicionirana kompanija sebe vidi kao svestranog partnera u dizajniranju enterijera vozila zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu. U našim radionicama u Murru stvaramo elegantne delove ukrase za ekskluzivna izdanja vozila, prototipove, prezentaciona vozila i male i velike industrijske serije poznatih automobilskih brendova.